top of page
Wat-is-een-PVT-paneel.png
Qpanel

Onze Qpanels dienen als stille bron voor onze warmtepomp en ze wekken tegelijkertijd stroom én warmte op. Nooit meer een buitenunit nodig dus!

 

Het paneel heeft een innovatieve samenstelling van een 370 Wp zonnepaneel met aan de achterkant een thermische wisselaar. Een brondeel, zonnepaneel en zonnecollector in één. De panelen zijn stil en onderhoudsvrij.

 

PVT paneel met het hoogste rendement!
Per kW uitgaand warmtepompvermogen zijn slechts 2 Qpanels nodig. Een goed geïsoleerde tussenwoning kan met slechts 10 tot 12 Qpanel PVT panelen gasloos gemaakt worden. 
 

Anker 1
Qbooster-pvt-warmtepomp.png
Qbooster

De warmte uit Qpanel PVT panelen wordt met de Qbooster opgewaardeerd naar de juiste temperatuur voor de verwarming van je woning en douchewater. Een zonnige koude winterdag? De warmtepomp 'boost' de energie van het Qpanel PVT systeem naar comfortabele temperaturen met een zeer hoog rendement. Nog kouder? Een ingebouwd elektrisch element helpt mee zodat het comfort wordt gewaarborgd.


Slim en online inzicht
De Qbooster warmtepomp is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie. De woningtemperatuur of status van het systeem zijn op afstand, waar ook ter wereld, te bekijken en aan te passen.

Smart grid mogelijkheden

Ook heeft de Qbooster mogelijkheden om 'overtollige' stroom van zonnepanelen slim te gebruiken. Zo stuur je er bijvoorbeeld een elektrische thuisbatterij mee aan of het laadstation van je elektrische auto. Het laatste wordt over enkele jaren belangrijk met het afbouwen van de salderingsregeling.

Ultra stille en compacte PVT warmtepomp

De Qbooster PVT warmtepomp is één van de kleinste en één van de stillere warmtepompen. Daardoor kan onze warmtepomp op veel plekken worden geplaatst, zoals in het knieschot onder het schuine dak, op zolder of in de kelder of garage.  Veel componenten zijn in tegenstelling tot andere warmtepompmerken al ingebouwd. Denk hierbij aan twee expansievaten, driewegklep, mixer, koelmodule en pompen. Het systeem neemt dus weinig ruimte in beslag.

Qstore-warmtepompboilers-200-liter-300-liter.png
QStore warmtepomp tapwatervat
 

Het Qsilence PVT warmtepomp systeem maakt warmte op een zeer duurzame manier. Dit gebeurt met een lager vermogen dan een CV-ketel verwarmt, daarom is opslag voor het warm water nodig. Dit doen we in het Qstore tapwatervat, onze onderhoudsvrij RVS warmtepompvat. 

Warmtepompboiler 200 liter

De 200 liter boiler is vaak genoeg voor gezinnen tot 4 personen met standaard douchecomfort. Dus geen stortdouche, veel baden.

 

Warmtepompboiler 300 liter

De 300 liter boiler is voor grotere gezinnen of gezinnen die meer tapwater gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld een stortdouche, douchen lang of nemen regelmatig een bad.

bottom of page